A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE

Filename: frontend/setting.php

Line Number: 39

Over ons | Inter Bloemen Service B.V.

Telefoon

0297-389400

Over ons

Inter Bloemen Service B.V. is sinds 1972 een gespecialiseerd bedrijf in de export van snijbloemen. Ooit zijn wij gestart in Akersloot, maar sinds 2007 zitten wij in Flora Holland Aalsmeer in het hart van de  bloemenwereld. Hierdoor zien wij dagelijks de allermooiste producten rechtstreeks voor onze neus voorbij komen. Deze producten brengen wij met veel liefde naar onze klanten in voornamelijk Duitsland. Ook gaan onze bloemen naar Tsjechië, Slowakije en Macau.

De focus heeft vanaf de oprichting altijd gelegd op het leveren van verse bloemen van topkwaliteit (A1) tegen een eerlijke prijs.

 

Van kweker tot uw voordeur

Met ons kleine team zitten wij dicht op de trends. Wij kopen de bloemen dagelijks vers in op de drie grootste veilingen van Nederland in Rijnsburg, Naaldwijk en Aalsmeer. 

Onze inkopers hebben elk hun eigen specialisatie en goed contact met de kwekers. Hierdoor kunnen wij o.a. rozen en tulpen en amaryllissen gunstig en supervers voor u bezorgen. 

Na de inkoop bezorgen wij uw bleoemen tot uw voordeur met onze eigen vrachtauto's. Hierdoor is ook de bezorging flexibel en voor u op maat.

 

Ons team bestaat uit 3 verkopers, 6 inkopers, 5 box-medewerkers, 7 chauffeurs en 2 administratief medewerkers.